Logo hogendoorn sanitair Koeling warmte

Installatiebedrijf Hogendoorn BV

Edisonstraat 12 | 2811 EM Reeuwijk

0182 - 394527 | info@hogendoorn.com

Bespaar op uw energierekening

Hogendoorn adviseert, installeert en doet ook het onderhoud aan uw installatie.

Koeling


Airco-installaties

Uw woning of pand koelen? Hogendoorn levert en installeert airco-installaties van o.a. Toshiba en Samsung die bijdragen aan een gezonder leefklimaat. Dat kan natuurlijk met plug- and play-systeem, maar we denken liever met u mee over de wensen ten aanzien van het gebruik. De airco’s van Toshiba zijn van een voortreffelijke kwaliteit, energiezuinig, zijn stil en kunnen de ruimte zowel koelen als verwarmen. Ze conditioneren de lucht door die te ontvochtigen en vervuilende stofdeeltjes eruit te filteren. 

Bespaar op uw energierekening. Hogendoorn adviseert, installeert
en doet ook het onderhoud aan uw installatie.

Energiezuinig en duurzaam wonen begint met een goede cv-installatie en een slimme thermostaat. Een goed advies van Hogendoorn kan u veel geld besparen, door gebruik te maken van subsidiemogelijkheden voor o.a. energiebesparende zonneboilersystemen, warmtepompinstallaties, hybride-systemen of pv-panelen. Onze installateurs leggen verwarming, vloerverwarming en ventilatiesystemen aan en doen het onderhoud aan uw cv-ketel. Wij werken o.a. met Atag, Nefit, Intergas, Remeha, Honeywell, Vasco, Jaga, Zehnder en Magnum. 

Om uw warmtepomp, airco en cv-installatie in een optimale conditie te houden is een onderhoudscontract essentieel. Uw installatie blijft voor lage onkosten in een optimale conditie en behoudt een zo gunstig mogelijk energieverbruik. Mochten zich toch problemen voordoen, dan kunt u voor een snelle en adequate oplossing van uw klacht 24 uur per dag bij ons terecht.