Logo hogendoorn sanitair Koeling warmte

Installatiebedrijf Hogendoorn BV

Edisonstraat 12 | 2811 EM Reeuwijk

0182 - 394527 | info@hogendoorn.com
badkamer hogendoorn slider

Badkamer & Toilet

Toe aan een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie, op zoek naar een bad, douche, toilet, wastafel of tegels? Kom dan naar onze showroom voor (aangepast) sanitair, regendouches, kranen en wastafelmeubels van topfabrikanten. De complete badkamerinrichting, inclusief het slopen, installatiewerk, tegelwerkzaamheden, kitwerk en afwerking kan door ons worden verzorgd. 

Een verbouwing brengt helaas rommel met zich mee. Om u zoveel mogelijk te ontlasten werken wij stof-arm. Dat doen wij door stofwanden te plaatsen en gebruik te maken van een stofafzuiginstallatie. Om toch in uw eigen huis te douchen, is er de mogelijkheid om een tijdelijke douchecabine te verzorgen. Bekijk hoe wij stof-arm werken!

De meeste badkamerspecialisten calculeren drie werkweken voor de realisatie van een badkamer. Aangezien men afhankelijk is van diverse disciplines, is die tijd normaliter ook echt nodig. Aangezien wij alle voorkomende werkzaamheden zelf uitvoeren, hanteren wij voor een volledige badkamerrenovatie echter slechts twee werkweken. Een week na de oplevering komen wij bij u langs om alles nog eens na te lopen en u tips te geven voor het onderhoud van uw badkamer.

Begin de dag verkwikkend onder uw regendouche. De afvoergoot van Easy Drain en een maatwerk douchewand van HSK voorkomen overlopend douchewater. Creƫer een prachtig geheel met een wastafelmeubel van Villeroy & Boch, een spiegelkast van Emco en bijpassende accessoires van Keuco of Geesa. Kies voor kwaliteit met een badkraan en wastafelkraan van Hansgrohe of Axor.