Logo hogendoorn sanitair Koeling warmte

Installatiebedrijf Hogendoorn BV

Edisonstraat 12 | 2811 EM Reeuwijk

0182 - 394527 | info@hogendoorn.com

Onderhoud

Bespaar op uw energierekening. Hogendoorn adviseert, installeert
en doet ook het onderhoud aan uw installatie.

Energiezuinig en duurzaam wonen begint met een goede cv-installatie en een slimme thermostaat. Een goed advies van Hogendoorn kan u veel geld besparen, door gebruik te maken van subsidiemogelijkheden voor o.a. energiebesparende zonneboilersystemen, warmtepompinstallaties of hybride-systemen. Onze installateurs leggen verwarming, vloerverwarming en ventilatiesystemen aan en doen het onderhoud aan uw cv-ketel. Wij werken met CV ketels, zonneboilers en warmtepompen van Atag. 

Om uw warmtepomp en cv-installatie in een optimale conditie te houden is onderhoud essentieel. Uw installatie blijft voor lage onkosten in een optimale conditie en behoudt een zo gunstig mogelijk energieverbruik. Mochten zich toch problemen voordoen, dan kunt u voor een snelle en adequate oplossing van uw klacht bij ons terecht.


”Installatiebedrijf Hogendoorn BV voldoet aan de Wet Certificering van Gasverbrandingstoestellen.
Met het inhuren van Installatiebedrijf Hogendoorn voor installatie, reparatie of onderhoud aan uw gasverbrandingsinstallatie (CV ketel), de rookgasafvoer en de gasleiding voldoet u aan de wet. Hogendoorn is BRL K25000 gecertificeerd.”

Kiwa BRL 25000 logo NL COvrij