Logo hogendoorn sanitair Koeling warmte

Installatiebedrijf Hogendoorn BV

Edisonstraat 12 | 2811 EM Reeuwijk

0182 - 394527 | info@hogendoorn.com
nieuwe sanitair e1515682386979

De nieuwste trends

De nieuwste trends op het gebied van sanitair, bijpassende tegels, de beste kwaliteit natuursteen, wastafelmeubels en regendouches… U vindt het bij Hogendoorn!

Sanitair

Kiest u voor tijdloos, eenvoudig design of droomt u van een luxe, ontspannende wellness met inloopdouche? Onze showroom staat vol noviteiten en steeds wisselende badkameropstellingen: douchewc’s van Geberit, mooie natuurstenen of keramische wastafels en baden van o.a. Quaryl om heerlijk in te ontspannen. Pure verwennerij!

Wij leveren uitsluitend A-merken van topfabrikanten én sanitair op maat. Basic, maar ook opvallend luxe design sanitair, rainshowers, bladen van natuursteen, wastafelmeubels, spiegels, houten (maatwerk) meubels, renovatiepanelen, tegels en vloeren. Verder leveren wij natuurlijk ook de douchegoten en douchewanden zonder profiel voor een nieuwe inloopdouche. 

Levering

Als leverancier en specialist op het gebied van installatiewerk en sanitair werkt Hogendoorn ook graag samen met uw aannemer. Onze ontwerpen worden ondersteund met 3D-tekeningen en technische tekeningen, materiaallijsten en een heldere offerte. Wij bieden 5 jaar garantie op materialen.

Advies op maat

Heeft u de inrichting van uw badkamer bepaald, dan worden uw keuzes uitgewerkt in een 3D-ontwerp. Hierdoor krijgt u een goed beeld hoe uw badkamer er in werkelijkheid uit komt te zien. Verder ontvangt u een technische tekening, een duidelijke offerte en een uitgebreide materiaallijst.